Милица Гладнишка с комична злоупотреба в сауната

 

 

Диана Любенова се срещна с музикалния педагог, работил с Катрин-Зита Джоунс за участието й в култовия мюзикъл „Чикаго”. Тя се запознала с него при последното си посещение в Америка благодарение на своята половинка Лес Уелдън. Така непосредствено преди старта на шоуто „Като две капки вода”, в което ще я видим съвсем скоро, известната българска актриса успяла да получи няколко ценни музикални съвета за това как да пази и развива гласа си.

Истинско приключение преживяла и Милица Гладнишка, подготвяйки се за участието си в „Като две капки вода”. Актрисата, известна със свежото си чувство за хумор, призна, че в момента ходи активно на фитнес и усилено тренира с всякакъв вид „чекнения”. Най-любопитно около емоциите й преди старта на шоуто обаче бил престоят й в сауната. „За първи път бях на сауна. Никой обаче не ми каза, че трябва да излизам от време на време и прекарах там цели 20 минути”, разказва перипетиите си актрисата и джаз певица.

Своята подготовка за шоуто пък Рафи започна с пътуване до Лондон, което включваше разпускане с приятели, живеещи на Острова, запознанства с интересни хора от музикалния бранш, както и задължителната среща  с любимия ментор от XFactor Васко Василев.

Доколко успешно обаче всички участници  са се подготвили за старта на  „Като две капки вода”, ще разберем на 06 март, когато точно в 20.00 ч. ще започне голямото преобразяване в ефира на Нова ТВ.

 

За „Като две капки вода”

Като две капки вода” е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. На сцената излизат 8 известни личности, които всеки път се преобразяват в образа на севотвноизвестна музикална икона. Тази пролет шоуто ще дебютира за първи път в България и ефира на Нова ТВ, като негов продуцент е продуцентска компания Global Films.