През март NIVEA представя своите нови попълнения в грижата за кожата – мляко за тяло за под душа NIVEA Какао и мляко и NIVEA Мед и мляко. Те превръщат хидратирането на кожата в бърза и лесна процедура, която не изисква допълнително време за попиване на продукта. Следвайки четирите лесни стъпки за употреба: измиване с душ-гел или сапун, нанасяне на мляко за тяло за под душа, изплакване и подсушаване, кожата е хидратирана в дълбочина.

Подхранващото мляко за тяло за под душа на NIVEA с екстракт от какао се нанася лесно, освежава и енергизира кожата, оставяйки я копринено мека и интензивно подхранена. Новата ефективна формула осигурява дори и на много сухата кожа дълготрайна хидратация и сензационна мекота. Изисканият аромат комбинира богати шоколадови нотки с какао и чувствена ванилия.

Комбинацията от мед и мляко помага на кожата да възвърне мекотата и еластичността си. След като бъде нанесен върху предварително почистена кожа NIVEA Мед и мляко, се абсорбира напълно, при това лесно и бързо. Активиран от контакта с водата, той незабавно попива в мократа кожа, като я дарява с усещането за интензивна хидратация.

Времето под душа се превръща в безкрайна наслада с новите продукти за под душа на NIVEA. Изпитайте едно незабравимо удоволствие и преоткрийте невероятното усещане за копринено гладка и кадифено мека кожа с NIVEA!