През септември списание „Максимум“ среща почитателите на атрактивните и изискани дами с новата Мис България 2011 Ваня Пенева. Красавицата от Казанлък споделя, че короната тежи много, защото освен блясъка и привилегиите, които носи, тя изисква и много отговорности. Най-красивата българка за тази година ще представя страната ни на световния конкурс в Лондон през ноември. Ваня разкрива, че въпреки крехката си възраст е имала три продължителни връзки, първата от които е между пети и осми клас и е била съвсем невинна. Мис България 2011 признава, че в момента сърцето й е свободно и че трудно някой мъж може да я впечатли. Защо младата красавица не желае да се реализира като модел, а мечтае да води публицистично предаване, защо не я привличат футболистите и как реагира на обидните коментари като „Мис Крокодил 2“ или „Мис Кон“, отправени към нея в online пространството, читателите ще открият само в новия брой на списанието.

 

В ексклузивна фотосесия на мотори пред обектива на „Максимум“ позират Десо от Д2, Румен Дунев и Борис Дали, заедно с близки до сърцата им дами. Десо споделя, че именно жена е запалила страстта му към високите скорости. Румен Дунев разкрива, че моторите са негово хоби, но не са подходящи за превоз до някое романтично местенце. Борис Дали е категоричен, че сексапилът на един мъж не зависи от превозното му средство, защото „ако един мъж е секси, той е секси и на каручка“. Фолк певецът признава, че отдавна е искал да „качи“ колежката си Соня Немска на мотор, защото тя е негова много близка приятелка и са започнали кариерата си заедно. Колко е най-високата скорост, която са вдигали тримата любители на силни усещания и какви незабравими моменти имат на моторите си, почитателите на високите скорости ще открият в новия брой на списанието.

 

Месец септември на страниците на „Максимум“ е изпълнен с лукс и елегантност. Специално за почитателите на този стил списанието надниква в гардероба на Алисия и дома на Анна Шехтова. Бившата манекенка сега се е отдала изцяло на семейството и отглежда дъщеря си в просторен тризонет без стени. Как Анна и нейният партньор се подготвят за второто си дете – отново момиче и какво обича да готви за любимите си хора красивата домакиня, читателите ще разберат единствено от новия брой на „Максимум“. Алисия споделя, че е почитателка на роклите на D&G с изчистен силует до коляното. Очарователната певица споделя, че често сама прави дизайна на сценичните си тоалети. Какво вдъхновява фолк дивата за създаването на моделите и кои са любимите й аксесоари, почитателите на ексцентричния и дързък моден стил ще открият само на страниците на септемврийския брой на списанието.

 

Очаквайте „Максимум“ на 31 август!