Рок легендите Guns NRoses на сцената на шоуто

 

09 април 2013 г. С близо 10-сантиметрова уста ще излезе на сцената Милица Гладнишка в утрешния епизод на „Като две капки вода”. Причината е едно от най-трудните й преобразявания в шоуто досега – това на вокала на Аеросмит – Стивън Тайлър. „Не стига, че ще бъда мъж, но на всичкото отгоре – и рок легенда. Ще трябва сериозно да изтрещя на сцената, за да впечатля журито”, шеговито коментира актрисата, която пети пореден ден влиза в образа на лошото момче и упорито упражнява скандално рокерско поведение.

За сериозно преобразяване се приготвя и Стефан Рядков, който ще се подложи на 4-часово изграждане на гуша в името на новата си задача – Рой Орбисън. Той ще изпълни песента “Pretty Woman”, но ще успее ли да се справи вокално, предвид новата си гуша, ще разберем утре вечер. С друго предизвикателство се бори Рафи. След като предизвика истински фурор в Интернет с изпълнението си на „Цяла нощ” на 100 Кила, сега най-младият участник в шоуто репетира денонощно, за да разучи всички рапърски движения и да бъде един истински MC Hammer на сцената. Усилено учи танци и друг участник в шоуто – Алекс Кожухаров. След като разплака от смях журито в образа на Шер, сега той отново е решен да ги впечатли, но с латино танци и преобразяването си като Рики Мартин.

Освен Стивън Тайлър и Рой Орбисън, още една рок легенда ще се качи на сцената на „Като две капки вода” утре – Аксел Роуз в изпълнение на специалния гост на вечерта… педагогът на участниците по актьорско майсторство – Георги Низамов. Режисьор по образование, актьор по професия и певец по душа, той е автор и режисьор на най-голямото вариете на Балканите. Именно заради уменията му Маги Халваджиян го кани да учи участниците на имитации. Какво обаче е да учиш другите и какво ти сам да излезеш на сцената, ще разберем от изпълнението му на някои от вечните хитове на Guns N’ Roses

От 20.00 часа утре ще чуем още български хитове от Мария като Паша Христова и Гъмов като Графа. Диана ще стане две капки вода с Jessie J, а двукратната победителка Албена ще бъде Тина Търнър и пряка конкуренция на Милица след нейното „The Best” в първия лайф на шоуто.

Ще бъде ли нарушена хегемонията на Албена Михова и Милица Гладнишка като победители, ще видим в сряда вечер.