Рецепти от менюто на героите на хитовия сериал „Листопад” предлага на читателите си най-новият брой на списание „Кулинарен журнал”, който ще бъде на пазара от 16 март. Така всеки, който иска, може да „сподели трапезата“ на Али Ръза бей, Шевкет, Фикрет и останалите, докато следи вечер историята на живота им от малкия екран. Рецептите за агнешки кюфтета и пияз, както и всички останали рецепти в списанието, са подбрани и изпробвани от шеф-готвача на „Кулинарен журнал”.

Сред другите акценти в броя е историята на една обикновена българска жена и нейната дългогодишна борба с килограмите. От 2007 г. насам Весела Петрова е успяла да отслабне с над 25 килограма и разкрива тайната си само на страниците на „Кулинарен журнал”.

Как се грижат за здравето си в сезона на настинките пък разкават героите от телевизионното шоу „Аламинут”. Робин Кафалиев признава, че страстните френски целувки и сексът повишават имунните сили на организма от 2 до 4 пъти.

Освен най-харесваното готварско списание „Кулинарен Журнал”, „Санома Блясък България“ АД издава още National Geographic България, National Geographic Kids България, списание №1 в света на модата ELLE, женската библия COSMOPOLITAN, най-продаваните списания у нас „Блясък“ и „Журнал“, луксозното lifestyle издание „Максимум“, както и светското списание Story, списание „Здравен журнал”, списание „Моето дете“ и списание Harper’s Bazaar. Като онлайн издател „Санома Блясък България“ АД поддържа http://www.nationalgeographic.bg/, http://www.cosmopolitan.bg/, http://www.bliasak.bg/ и http://www.rozali.com/.