Ексклузивно в новия брой на списание Story читателите ще прочетат гледната точка на майката на Валери Божинов за отношенията му с Алисия и Николета Лозанова. Тя е категорична, че ще бъде свързана завинаги с Алисия, защото я счита за своя дъщеря. Какво мисли свекървата на популярната певица и как се чувства тя след раздялата на Валери и Алисия, читателите ще открият тази седмица на страниците на списанието.

В този брой на корицата е Ивана. Мегазвездата на поп-фолка споделя в откровено интервю пред Story за трудностите, през които е преминала и за съкровените моменти, от които се е отказала в името на музиката. Ивана признава, че е влюбена по рождение и че не се хаби за минали и безсмислени неща, вярва в добрия изход от всяка ситуация и продължава напред.

В новия брой на списанието читателите ще открият истината за връзката на Ивана със Стоян Стоев- Канара. Той ли е мъжът до нея, какво мисли за новите „звезди“ на поп-фолка и защо твърди, че хитовото звучене в жанра в момента е пълна „циганизация“. Това и още много интересни подробности около новите сценични изяви и превъплъщения на Ивана – само в новия брой на Story.

Тази седмица на страниците на списанието за първи път читателите ще разберат и за това, че кака Лара и Владо Береану се развеждат и ще видят кое е новото младо гадже на Катето Евро.

 

Новият брой на списанието излиза на 5 ноември.