Списание Harper’s BAZAAR представя през лятото своя музикален брой. 3 неповторими изпълнителки от родната и световната музикална сцена разказват какво им дава музиката, за своя уникален стил и подробности около личния им живот.
На корицата на летния брой, типично в предизвикателната си визия е Лейди ГаГа. Скандалната модерна поп кралица разкрива пред Harper’s BAZAAR какво й носи славата и защо понякога обича да бяга от града на звездите Лос Анджелис, за да се отдаде на спокойствие в своя уникален апартамент в Ню Йорк, който тя е превърнала в музикално студио. Лейди ГаГа отрича нейния образ да е просто ПР трик. Звездата твърди, че дори протезите на лицето й, които наподобяват дяволски рога са нейни – „те винаги са били в мен, аз просто чаках момента да ги покажа”. По думите й те не биха провокирали лоши мисли сред нейните фенове, тъй като музиката й е изцяло позитивна.
Защо изпълнителката, която свири от 4-годишна на пиано харчи парите си единствено за своите неповторими спектакли и за приятели, защо се чувства емоционално изтощена именно заради финансовата си свобода и защо според нея приятелят й – дизайнерът Александър Маккуин – е написал хита й “Born this way” от отвъдното, читателите могат да научат само от броя на Harper’s BAZAAR.
Пренасяйки се на родна сцена, пред фотообектива на BAZAAR застават в убийствени фотосесии Мария Илиева и Анелия.
Мария Илиева – изпълнителката, която заразява със своята позитивност всички около себе си споделя на страниците на BAZAAR, че никога няма да се откаже да вярва, че скоро България ще бъде едно по-добро място. Мария никога не би позволила на битовизма и простащината да я обезсърчават. Напротив, те я стимулират да прави най-вълнуващото в своя живот – музиката. Именно музиката, любимите хора и усещането, че е жива я прави щастлива. Мария с главно „М” вече е срещала мъжа с главно „М” и познава вълшебството на любовта, както и вдъхновението от Музиката. Какви са творческите й планове, кои са нейните изкушения и малки тайни за винаги стилната й визия – читателите ще научат от летния брой на Harper’s BAZAAR.
Бившата съпруга на Коко Динев се връща назад във времето, за да установи с какво се е променила от началото на своята кариера. Според нея тя е от студения тип жени, които винаги правят първата стъпка към мъжа. Затова и тя се е върнала при бившия си приятел Мартин, с когото днес не са заедно. Сърцето й е свободно. Единственият мъж, който упорито се е борил за нейното сърце е Коко Динев – бащата на дъщеря й Ивон.
Анелия разкривa пред списанието, че в момента е много по-смела във флиртовете си, което според нея се дължи на асцендента й Стрелец. Известна със своята дискретност относно личния живот, изпълнителката не се смущава да отговори дори на въпроса какво мисли за секса за една нощ – преди време тя би казала, че е против, но в момента е готова да го направи, тъй като „човек трябва да опита всичко в този живот, защото може да има невероятна химия между мъжа и жената, чисто сексуално влечение, а след това да не виждаш нищо друго в този човек.“ На страниците на списанието читателите ще научат още: кои са нейните любими дизайнери и какъв е всъщност стилът „Анелия”, който се отличава със своята елегантност и вкус.
Търсете летния брой на специална цена от 5 лв!