През това лято NIVEA MEN обогатява портфолиото си с още един продукт от серията Original – лосион за след бръснене. Той се абсорбира бързо от кожата, като оставя приятен мъжествен аромат. Формулата с витамин Е спомага и ефективно успокоява кожата след бръснене, а алое вера и активните овлажнители активират способността й да задържа влажността, правейки я неустоимо мека на допир. 

Серията NIVEA MEN Original е създадена преди повече от 30 години, през които е подложена на постоянни иновации, за да се наложи днес като основата в грижата за мъжката кожа. Сред останалите продукти от серията NIVEA MEN Original са: балсам за след бръснене, крем за лице, пяна, гел и крем за бръснене. Всички от тях носят успокояващо усещане на кожата.

Балсамът за след бръснене NIVEA MEN Original незабавно облекчава дискомфорта след бръснене, като я предпазва от изсушаване и хидратира в дълбочина.

Кремът за лице NIVEA MEN Original притежава богата овлажняваща формула с алое вера, витамин Е и активни овлажнители. Кожата изглежда подхранена и гладка, с чувство на комфорт без усещане за омазняване и подхранва кожата в дълбочина.

Пяната за бръснене NIVEA MEN Original спомага за предпазването от суха кожа. Пяната осигурява гладко и комфортно бръснене с технологията Ultra Glide, като предпазва от раздразнения и наранявания.

Гелът за бръснене NIVEA MEN Original предотвратява изсушаването на кожата. Благодарение на експертната технология за бръснене Ultra Glide, той активно предпазва от изсушаване, следствие на бръсненето.

Кремът за бръснене NIVEA MEN Original е оригиналният начин за цялостно и защитено бръснене с кремообразна микро-пяна, съдържаща морски минерали и витамин Е. Кожата изглежда подхранена и гладка с усещане за мекота и комфорт. 

Доверете се на продуктите от серията Original, защото тя е създадена за мъжете, които търсят ежедневната грижа в поставянето на отличен старт на деня!