Лейди Гага направи поредната си смела крачка – снима се с минимално грим, естествена и искрена за списание Cosmopolitan. Новата поп икона разкрива подробности около тежкото си детство и защо смята себе си за аутсайдер, въпреки невероятния успех в кариерата си. “Имах огромен нос, ужасна къдрава кестенява коса и бях много дебела, – спомня си певицата, която още не е потвърдила официално, че се е подлагала на пластични операции. – Подиграваха ми се”. Тези думи звучат невероятно, казани от една от най-ослепителните жени, спечелила 2 награди “Грами”. Дали този успех потиска мъжете в живота на Лейди Гага и това ли е причината да остави любовта на заден план, читателките могат да научат само в априлския брой на Cosmopolitan.

            Списанието остава “вярно” на своите читателки и през месец април им поднася поредната рецепта за щастие. Разковничето на неразделната любов, в която двойките са лудо влюбени както в началото, вече е известно – необходимо е създаване на общи навици. Съветите на Cosmopolitan ще дадат възможност на всички дами да избегнат рутината и да разберат как правилният начин на сдобряване или пък разговорите за бъдещето могат да направят съвместния живот вълнуващ и разнообразен. Разбира се, че споровете в една връзка са неизбежни, но според експерта по връзките Джон Готман от Gottman Institute в Сиатъл, те са като „сярна киселина” за любовта между двама души. Изследванията показват, че неразделните двойки се уважават дори и когато спорят. Само със списание Cosmopolitan читателките могат да научат защо дори вредните навици могат да се превърнат в допирателна за двама души.

         Cosmo-читателките ще бъдат посветени в още една тайна – как да опознаят себе си. Защо приятелите и профилът във Facebook могат да дадат най-точна представа и да разкрият неподозирани черти от характера на нежната половинка от човечеството. Как две думи – винаги и никога, могат да покажат колко ярка индивидуалност притежава една жена. Списание Cosmopolitan ще помогне на дамите да видят цялостното си „аз“, без да се ограничават от вътрешните си емоции.

         Само априлският брой на списанието ще разкрие коя е истинската и неповторима любов на жените, която редовно изпразва баноковите им сметки. Не е тайна за никого, че това са… обувките. Следвайки формулата на успелите жени, списание Cosmopolitan ще запознае своите читателки с препоръките, които не могат да влязат в CV-то им и защо флиртовете с шефа могат да бъдат сладки и опасни.

         Станислав Яневски – Виктор Крум от Хари Потър споделя за 10-те неща, които читателките биха искали да узнаят за неговите предпочитания за жените, сред които може да бъде всяка, която на първа среща се държи естествено и не задава „финансови въпроси”.

Списание Cosmopolitan излиза на 24 март.

Освен женската библия COSMOPOLITAN, „Санома Блясък България“ АД издава още National Geographic България, National Geographic Kids България, списание №1 в света на модата ELLE, най-продаваните списания у нас „Блясък“ и „Журнал“, луксозното lifestyle издание „Максимум“, както и светското списание Story, списание „Кулинарен журнал” и „Здравен журнал”, списание „Моето дете“ и списание Harper’s Bazaar. Като онлайн издател „Санома Блясък България“ АД поддържа www.nationalgeographic.bg, www.cosmopolitan.bg, www.bliasak.bg и www.rozali.com.