В новия брой на списание ELLE на корицата е моделът Кристина Милева. Тя за първи път разкрива, че с актьора Деян Донков са се разделили още през февруари. Досега премълчаваха края на връзката си, въпреки че актьорът бе засичан в компанията на друга красавица. Според Кристина причината за раздялата не са изчерпани чувства. Просто двамата с Деян имали много други ангажименти и не успявали да си обръщат достатъчно внимание. Освен това и двамата били ужасно ревниви и това ги тормозело допълнително. Младата и успешна манекенка споделя, че в момента е доволна от живота си, защото има шанса да пътува по света и да опознава чужди култури. За нея най-обичаната остава Куба. Именно там Деян й предлага брак преди време… Моделът допълва, че „самата идея да съм негова булка беше прекрасна“. Звездната хубавица е откровена, че няма нов мъж в живота й, защото иска да се наслаждава на свободата и самостоятелността си. Ако въпреки това се случи да има човек до себе си, на този етап би желала това да е Деян, защото той е „най-сериозната, най-бурната, най-истинската, най-пълноценната“ й връзка досега. Кристина споделя, че е щастлива, защото вярва, че й предстоят много нови и хубави моменти, дори без да носи годежен пръстен. Какви планове и очаквания има за бъдещето си, читателите ще открият в новия брой на списанието.

 

Ексклузивно пред ELLE принцесата на Монако Шарлот Казираги дава първото си интервю. 24-годишната красавица разкрива своята страст към ездата и конете. Тя е идеал за всеки мъж, защото притежава сдържана изисканост и е надарена с естествена елегантност, но въпреки произхода си се стреми да стои настрана от популярността. Внучката на Грейс Кели споделя, че ездата е нейната професия и освен това е единственият спорт, в който мъжете и жените са поставени пред еднакви препятствия. Как възприема партньорството си с GUCCI и усеща ли Италия като своя страна, читателите ще прочетат на страниците на списанието.

 

През месец май ELLE представя накратко някои от най-чаровните герои на женските сърца. Димитър Бербатов, Юлиан Вергов и Стефан Данаилов са само част от звездните имена, които си разпределят женското внимание в различните възрастови категории. Кои са качествата, които характеризират излъчването им, както и чара на световноизвестните Робърт Патинсън, Джъстин Тимбърлейк и Джерард Бътлър и свободни ли са сърцата им, ще разберете този месец от ELLE.

 

Очаквайте новия брой на списанието на 20 април.