В първия брой за тази година на списание Story читателите ще разберат любопитни подробности за отношенията между Азис и мъжете в неговия живот и кое е водещото нещо, което ги свързва – любовта, сексът или парите. Някои от най-колоритните половинки на певеца застават пред обектива на списанието за неповторима обща фотосесия. Кралят на попфолка разкрива като какъв характер определя всеки един от тях. Защо гласовитият певец счита себе си за известен манипулатор и защо вярва, че най-важното в живота е сексът, читателите ще открият в новия брой на списанието.

 

Плащал ли е костинбродският славей за любовни ласки на някои от бившите си любовници? Само пред Story Ники Китаеца, Коце, Мустафа и Денислав дават откровен отговор на този въпрос. В новия брой на списанието читателите ще разберат истинската причина на неизвестните дотогава момчета да започнат връзка с Азис. С какво той ги е спечелил и в какви отношения са те след раздялата си с краля на попфолка, ще стане ясно от страниците на Story.

 

Има ли истинска любов и приятелство там, където парите са в излишък, и могат ли четирима „бивши” да са така различни и еднакви същевременно? Тези и други любопитни подробности за любовния живот на Азис читателите ще открият само в новия брой на списанието.

 

Очаквайте Story на 7 януари.