Целият хонорар на Маги Халваджиян като жури отива за благотворителност

 

04 април 2013 г. София. „Тя беше наистина като Адел. В определени моменти имах чувството дори, че пее самата тя”. Това били думите, които Уил Кисдънк от холандската продуцентска компания Endemol казал на продуцента Маги Халваджиян вчера вечер след финала на „Като две капки вода”. Шоуто се прави именно по лиценз на Endemol, които следят всичко в шоуто да се прави по международните стандарти.

 

В ролята на британската носителка на Грами влезе Милица Гладнишка – нейното музикално изпълнение Rolling in The Deep бе едно от най-силните досега в предаването и заслужено й донесе дългоочаквана победа. Тя избра да дари своята награда от 1 000 лв. на приюта за бездомни кучета в Долни Богров. С победата си в първия лайф Милица подкрепи своето училище, а Албена успя да изпрати баскетболния отбор на сина си на спортен лагер и да подпомогне децата, болни от синдрома на Даун. От своя страна още преди началото на шоуто Маги Халваджиян пък реши да разпредели целия си хонорар като жури за благотворителност.

 

В четвъртия лайф още двама от участниците се разделиха с косата си. Маги Халваджиян обръсна брадата си, а Мария Игнатова се появи с гола глава за изпълнението си на Шиниъд О’Конър. Поп иконата от 80-те Шер изправи един срещу друг Алекс и Диана. Победител в директната битка стана Диана, а журито остави Алекс на последно място в класацията. Той обаче получи най-много гласове от своите колеги заради трудната задача да се превъплъти в ролята на жена – Рафи пръв му даде своите 5 точки за „своя най-голям кошмар” – женски образ. Оспорвана до последния момент беше битката за първото място – вотът на зрителите остави Рафи на второ място, но всички бяха единодушни, че изпълнението му е било на 100 % като това на 100 кила.

 

Гъмов остана без дъх на сцената заради Лу Бега и неговото „Mambo No 5”, но едновременно с това сбъдна една своя мечта – да бъде облечен целия в бяло. Стефан се „върна обратно в играта” заради Тото Котуньо, а Любен Дилов шеговито допълни, че заради него се е върнал назад в 80-те, когато в България е имало Тото 1, Тото 2 и Тото Котуньо. Заради Албена пък в шоуто присъстваха два броя Тони Димитрова. Тя изпя песента „Ах, морето”, а самата бургазлийка също застана до нея на сцената, за да поздрави своя имитатор.

 

Задачите следващата седмица ще бъдат: Стефан – Рой Орбисън, Диана – Jessie J, Мария – Паша Христова, Алекс – Рики Мартин, Гъмов – Графа, Албена – Тина Търнър, Рафи – Mc Hammer, Милица – Стивън Тайлър.

 

За „Като две капки вода”

Като две капки вода” е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. На сцената излизат 8 известни личности, които всеки път се преобразяват в образа на севотвноизвестна музикална икона. Тази пролет шоуто ще дебютира за първи път в България и ефира на Нова ТВ, като негов продуцент е продуцентска компания Global Films.