Херцогинята на Кеймбридж поддържа красотата си като всяко друго момиче

 

Кейт Мидълтън се грижи за кожата си с дневен крем NIVEA Visage Pure and Natural. Продуктите от тази серия са известни с това, че съдържат арганово масло с органичен произход, изключително богато на витамин Е – мощен антиоксидант, жизнено важен за красивата и стегната кожа. Изглежда бъдещата кралица се грижи внимателно за свежото си, младежко излъчване, с което спечели симпатиите на поданиците на Обединеното кралство.

Херцогинята на Кеймбридж беше забелязана да си купува продуктите на известната козметична компания преди първия си официален ангажимент като семейна двойка с първородния син на принц Чарлз – Уилям, гръмнаха медиите на Острова.

Снимки на херцогинята – как пазарува, облечена като обикновено момиче в ранния следобед и в пълния й блясък, във вечерна рокля часове след това – бързо обиколиха страниците на всички вестници и електронни издания на Острова и станаха повод за множество комплименти по отношение на външния вид на Кейт.

Серията Pure & Natural е достъпна и за всички български жени. Повече информация за продуктите е налична на www.nivea.bg/pureandnatural.