В октомврийския брой на списание Harper’s BAZAAR читателите ще преоткрият новото лице на най-популярната Мис България – Ивайла Бакалова. В откровен разговор за изисканото модно издание тъмнокосата красавица разкрива своята романтична страна – тази на влюбена жена и грижовна майка. Ексклузивно в новия брой на списанието Ивайла споделя, че в момента работата й е свързана с България, но няма истинско желание да живее тук и би искала да живее в чужбина, макар че ще й е много по-трудно да се реализира. Ивайла е категорична, че не се страхува да гради кариера отначало и навън, а все още изчаква дъщеря й Рая да порасне достатъчно. Грижовната майка с огорчение споделя, че в чужбина хората не отдават значение на дрехите или бижутата, които човек носи, а на личните качества и умения.

В октомврийския брой на списание Harper’s BAZAAR Ивайла разказва още, че се стреми да възпита дъщеря си да цени това, което има и да се бори за всичко, което иска да получи един ден. Миската признава, че в момента е влюбена в човека до себе си, но все още не е сигурна дали той е мъжът на живота й. Тя не смее да твърди това, защото вече веднъж се е заблуждавала, че е срещнала голямата любов, а по-късно се е разделили с тогавашната си половинка по неприятен начин.

Защо Ивайла Бакалова се отдръпна от медийния и обществен интерес, кои са женските й слабости и как си представя бъдещето, читателите ще открият само в октомврийския брой на луксозното модно издание.

 

Списание Harper’s BAZAAR вече е на пазара!