В декемврийския брой на списание ELLE читателите могат да прочетат ексклузивното интервю на Ива Екимова. Преди три години тя загуби съпруга си Дими, вокалист на група „Сленг“, от когото има дъщеря. Днес животът на Ива продължава заедно със строителния предприемач Петрозар Филипов. Той е един от близките приятели на Дими, а от близо година е и нова надежда за любов на самотната майка. Пред ELLE Ива разкрива както емоциите и трепетите около първата Коледа, прекарана заедно с Петрозар и Дара, така и скъпи спомени от предишния си живот с Дими. За пръв път става ясно какви са намеренията на Ива и Петрозар.

На корицата на новия брой на ELLE е една от най-желаните жени на нашето хилядолетие Дженифър Анистън. Тя е и сред 9-те актриси получили преди месец ежегодните отличия на американското издание на ELLE „Жените в Холивуд“. Отличието се присъжда за приноса към киното чрез избора на роли, за силата и най-вече заради таланта. Освен успехите и в кариерата Джен скоро беше обявена за звездата с най-красиво тяло. „Истински срам е да пилеем години без да се грижим за тялото си“ – споделя Дженифър. Само на декемврийските страници на списанието читателите ще открият любопитни подробности за детството й, за вълнуващия й любовен живот след раздялата и с Брад Пит, както и защо най-любимата й роля е тази във филма „Марли и аз“.

За стилна фотосесия в новия брой на списание ELLE позира съблазнителната Ева Мендес. Въпреки късния си дебют в киното, днес тя е една от най-търсените актриси в Холивуд. Медиите в САЩ често я наричат „латинобомбата“, защото притежава изкусителни извивки и форми, с които се гордее. Ева разкрива, че никога не се е чувствала по-секси от моментите, когато е влюбена. Сексапилната звезда споделя интересни факти за живота си и тайни за красотата, полезни на всяка съвременна жена.

Само с декемврийския брой на ELLE за всички почитатели на модното списание има специален комплимент от изданието – книжка за коледния шопинг. Благодарение на съветите в нея, читателите ще открият най-подходящия подарък за коледните празници за своите любими хора.