В новия брой на списание Harper’s BAZAAR в откровено интервю една от най-коментираните дами у нас Ирина Сарачинова споделя подробности за промените в живота си. Преди няколко месеца тя се раздели със съпруга си, за да преоткрие щастието в една нова връзка с продуцента на нейното предаване Иван. Ирина признава, че в момента се е  отдала на професията си и на децата си. Чаровната водеща споделя, че винаги е била в добри отношения с бившия си съпруг, но е на мнение, че в живота се случват неочаквани промени, които спомагат за осмислянето на собствените ни избори. Защо иска да се научи да живее според будистката сутра “Nam Myoho Renge Kyo” и какви са плановете й за настъпващата година , читателите ще открият в новия брй на списанието.

 

През януари във вълнуващо интервю една от най-известните дами на нашето време Донатела Версаче споделя как е съумяла да съхрани модната империя, създадена от брат й. Донатела признава, че след загубата на Джани Версаче често се вслушва в хорското мнение затова кой е истинският облик на изисканията марка. Именитата блондика е откровена, че й е необходимо доста време, за да осъзнае, че сега тя е тази, която определя и създава образа на модния гигант. Световноизвестната дизайнерка е категорична, че всяка жена трябва да се грижи за външния си вид и красотата си. Защо Донатела не носи дрехите на модната къща, които брат й е създал, кой е любимия и парфюм, какво я вдъхновява и как според нея трябва да протичат всички модни ревуюта, читателите ще прочетат на януарските страници на Harper’s BAZAAR.

 

Този месец специално за изисканото модно издание позират пет от най-популярните супермодели на 90-те години. В уникална фотосесия за Harper’s BAZAAR Наоми Кембъл, Ева Херцигова, Синди Кроуфорд, Ясмин ле Бон и Хелена Кристенсен се превъплъщават в музикантите от легендарната група Дюран Дюран. Какво разкриват дамите за снимките на музикалното видео, което се превърна в истински хит, с какво ще запомнят изминалата 2011 година и кои са “тайните оръжия” на всяка една от тях, ценителите на женската красота ще открият в новия брой на списанието.

 

Списание Harper’s BAZAAR вече е на пазара!