Българското издание на Harper’s BAZAAR засне най-актуалните фолк певици Алисия, Десислава, Райна и Галена в бляскавата фотосесия, за да демонстрират новата супер модерна визия на фолк музиката в България. Въпреки сложната задача да бъдат събрани заедно заради натовареното си ежедневие, като истински професионалистки четирите дами с радост отделиха време и приеха предложението да бъдат представени в нетипична за тях роля.

Модерните фолк принцеси, които разпръснаха целия си чар и красота в навечерието на най-вълшебните празници – Коледните, на прага на новата година си пожелаха преди всичко здраве за тях и техните близки и още много професионални успехи. Галена и Алисия определят 2009 година като успешна най-вече в личен план, но през новата смятат да се фокусират върху своите кариери и нови музикални проекти. Десислава мечтае за латино „Грами“ и още деца, а Райна си пожела победа във „Vip Dance“, която вече е факт.

Harper’s BAZAAR определи най-стилните световни звезди на 2009 г. Според изданието Анджелина Джоли, Виктория Бекъм, Ева Мендес, Мишел Обама, Карла Бруни и още няколко са най-добре облечените и най-прекрасните светски дами на годината. Новият брой на списанието ще зарадва читателите си с интервю на Евгения Живкова, която откровено разказва за успеха на модна къща „Жени Стил“. Harper’s BAZAAR нахълтва в гримьорната на актрисата Бойка Велкова, за да преоткрие таланта й, чувството й за стил и вкуса й към живота. Всички читатели ще имат възможност да се насладят и на специалните страници с неустоими коледни шопинг предложения.

Списание Harper’s BAZAAR излиза на пазара на 4 декември.