Nestlé FITNESS® предлага специална опаковка с линк, който дава достъп до атрактивна самба програма

 

Новите опаковки на Nestlé FITNESS® ще зарадват своите почитателки като им предоставят достъп до 20 минутна самба програма, която е специално разработена от Нуно Фернандез. Приятните упражнения, енергичните самба танци и балансираната закуска са най-лесният начин за дамите да останат приятели с дрехите си и да се чувстват добре в собственото си тяло.

Самба програмата може да бъде безплатно изтеглена от сайта www.nestle-fitness.com, където представителките на нежния пол могат да получат и добри съвети за балансирано хранене с разнообразни рецепти. Благодарение на Нуно Фернандез и Nestlé FITNESS®, дамите могат да се тонизират със специално разработените движения, които ще помогнат за доближаването до целта – стегнат и плосък корем. Танците, освен забавление, помагат за изгарянето на калории и са стъпка към стягането на мускулите и оформянето на хармонично тяло.

Програмата включва 3 лесни стъпки, които по забавен и ефективен начин да постигат необходимия резултат – изгаряне на калории, тонизиране на коремните мускули и правилно хранене.

СТЪПКА 1 – ТОНИЗИРАЙТЕ МУСКУЛИТЕ СИ

… с професионално разработени упражнения за коремни мускули. Изберете упражненията, които ви действат добре, и вижте нашите съвети.

СТЪПКА 2 – ИЗГАРЯЙТЕ КАЛОРИИ

… и същевременно стегнете мускулите си, докато се забавлявате с енергични самба танци, разработени от Нуно Фернандез.

СТЪПКА 3 – ХРАНЕТЕ СЕ ПРАВИЛНО

… и разнообразете храненето си. Добавете цвят, текстура, подправки и аромат, за да зарадвате вкусовите си рецептори. За основа на балансираното си хранене изберете зърнени храни, по възможност със съдържание на пълнозърнести култури, зеленчуци и плодове. И разбира сенай-важното – не забравяйте да се наслаждавате на храната си.

Nestlé FITNESS® е неизменна част от ежедневието на съвременната жена, защото е в основата на балансираната закуска, доброто настроение и тонус, както и на поддържането на желана форма.

Зърнени закуски Nestlé FITNESS® са обогатени са с ниско съдържание на мазнини (<1g на 30g порция Nestlé FITNESS® с натурален вкус и плодове) 7 витамина, Калций и желязо, а пълнозърнестите култури са основна съставка в рецептата на хрупкавите флейксове. Отлично се съчетават както с кисело, така и с прясно мляко и са прекрасен и лек старт на деня. Предлагат се 4 вкуса Nestlé FITNESS® – натурален, плодове, мед и бадеми и шоколад.

За повече подробности относно цялата програма, посетете www.nestle-fitness.com