“Най-трудното в организацията на една сватба е да намериш човека, с когото наистина искаш да прекараш живота си”, казва главната редакторка на Cosmopolitan България. Детелина Стаменова е истинска щастливка, защото успя да организира перфектната сватба и да се омъжи за своята сродна душа. Избраникът на сърцето й се казва Данаил Гърдев, който е бизнес анализатор. Усмихнатото и свободолюбиво Cosmo момиче се венча в тесен семеен кръг.

         Младоженците изрекоха своите сватбени клетви на изискана церемония в хотел Арбанаси, в точно определен от астроложката на булката час. Главната редакторка на най-продаваното женско списание в България Cosmopolitan разкрива, че дори е отложила първоначално определената дата за щастливото събитие през юни, заради неблагоприятното разположение на планетите.

         Типично в Cosmo стил булката избяга от традициите, свързани със сватбената торта и намери доста по-интересен заместител на сладкото сметаново изкушение, а именно – мъфини под формата на торта, с които бе съобразена и цялата украса. Красивата булка смени две рокли – една в бяло, за да почете европейската традиция и една в червено, каквото е булчинското облекло в българския фолклор.

         Преди да се омъжи Детелина доказа, че е истинско Cosmo момиче като организира най-щурото моминско парти, заедно с целия екип на списанието.

Detelina_Stamenova