През февруари NIVEA представя нова серия дезодоранти Stress Protect – антиперспиранти с доказана формула, която гарантирано предпазва от изпотяване дори и в стресови ситуации.

Благодарение на уникалната антибактериална формула дезодорантите NIVEA Stress Protect ефикасно предпазват от изпотяване и неприятната миризма. Формулата комбинира цинков комплекс и Stress Protect агенти, които осигуряват допълнителна защита от изпотяване дори в стресови ситуации.

Новата серията дезодоранти NIVEA Stress Protect включва продукти и за мъже и за жени, като формулите са проверени със специално разработен тест, който показва, че предотвратяват изпотяването до 85%. Едновременно с това формулата e обогатена с масло от авокадо и нежно подхранва кожата на подмишниците.

“Стресът е част от ежедневието ни – важна среща, интервю за работа или дори първа среща. Изпотяването е една от видимите следи, които ситуациите на стрес оставят,” коментират изследователите от екипа на NIVEA Deodorants. „Изпотяването, причинено от стрес, сравнено с изпотяването, причинено от високите температури или физическите упражнения, започва по-бързо и има по-силна миризма, следователно и е по-трудно да го контролираме. Дезодорантите NIVEA Stress Protect са специално тествани срещу изпотяване причинено от стрес.”

Доверете се на сигурната защита от NIVEA Stress Protect, за да не пропускате повече вълнуващите и неповторими моменти!