Утре по покана на NESCAFÉ® 3in1 на сцената на фестивала ще се качат бийтбоксърът Skiller и танцьорите от Sleepwalkingz

На 15 декември 2009 г. GALIA изнесе концерт за всички посетители на Коледно-новогодишния фестивал „Коледария с Нестле“. Изпълнителката, подкрепена от горещите танци на балет Нова. изправи на крака публиката със своя взривяващ хит „3 минути до Шоу”, подкрепен от NESCAFÉ® 3in1 като част от амбициозната програма на марката за подкрепа на българските изпълнители. Празничното настроение на сцената продължи с нейната лайф формация, заедно с която Galia представи свои популярни хитове в нетрадиционни аранжименти и остави публиката буквално без дъх с пленяващия тембър на нежния си глас. Утре по покана на NESCAFÉ® 3in1 на сцената на фестивала ще се качат бийтбоксърът Skiller и танцьорите от Sleepwalkingz, които са подготвили специален авторски сет и хореография за посетителите на „Коледария с Нестле“.

Първият национален бийтбокс шампион на България Александър Деянов a.k.a SKILLER ще покаже една изненадващо добра комбинация от авторски бийтбокс сет и вокал съвместно с Павел Терзийски. За невероятното шоу ще допринесе и специалната хореография на таньорите от Sleepwalkingz. SKILLER, който тази година достигна до четвъртфинал в световния бийтбокс шампионат в Берлин, ще бъде на сцената на „Коледария с НЕСТЛЕ”, заедно със Sleepwalkingz в продължение на час и половина от 19:00 до 20:30 часа.

Първият Коледно-новогодишен фестивал в София „Коледария с НЕСТЛЕ” бе открит на 30 ноември 2009 г. и ще продължи до 7 януари 2010 г., като всяка вечер  зрителите ще могат да се насладят на вълнуващи изпълнения на любимите си български артисти.