В новия брой на списание Story читателите ще разберат подробности за катастрофата с Галена, в която едва не загива човек. Певицата разказва за ужаса, който е преживяла в нощта, когато се прибира към вкъщи след свое участие. Скандалната изпълнителка разкрива, че е получила видение за мястото на инцидента, но е пренебрегнала шестото си чувство. Галена споделя как докато шофира, губи контрол над колата си, която започва да се върти в кръг на шосето. Певицата споделя как с ужас открива, че озвучителят й, който е спал на задната седалка, е изпаднал от автомобила. В тази ситуация най-силна подкрепа й оказва Преслава, с която в този момент били скарани.

 

Специално за читателите на Story Галена споделя, че обича да планира единствено в работата си, а когато е със семейството си, предпочита да е спонтанна. Певицата е откровена, че най-хубавото нещо за нея е да потъне в прегръдките на сина си. Тя е категорична, че с Галин са заедно и в момента нямат намерение да се разделят, защото любовта, която и двамата изпитват към малкия Стефан, прави връзката им още по-силна.

 

Само пред Story Галена разкрива за конфликтите, в които постоянно я замесват. Изпълнителката разказва за скорошната конфронтация с Глория, породена отново от слухове, който двете са разрешили чрез добра комуникация. Какво друго споделя Галена за наградите на телевизия Планета, какви са отношенията й с колегите й и за бъдещото си турне в САЩ, читателите ще открият единствено на страниците на списанието тази седмица.

 

Очаквайте Story на 25 февруари.