В първия брой на списание „Максимум“ за 2011 в откровено интервю фолк певицата Галена признава своите грешки, изкушения и грехове. Гласовитата изпълнителка е щастлива майка и любяща половинка на Галин. Само на страниците на списанието говори открито за трудностите в тяхната връзка, които дори стигнали до там, че Галин е искал тя да прекрати кариерата си и да се отдаде изцяло на семейството им. Ревността му винаги ще пречи на Галена, затова пък би му простила изневяра, защото вярва, че любовта е по-силна от моментното увлечение.

 

Само пред „Максимум“ скандалната певица споделя, че е много честна и пряма към хората, което често я въвлича в конфликти. Въпреки слуховете за скандали и неразбирателство между нея и Преслава, тя все още е най-близката й приятелка.

 

Защо Анелия се била сърдита на Галена, какво означава да си „звезда”, „отрупана с милиони”, изневерявала ли е – читателите ще открият само на страниците на „Максимум”.

 

В месеца на любовта „Максимум” отделя почетно място на най-хубавото чувство и неговото изражение – целувката. В романтична фотосесия Орлин Павлов целува своята приятелка Яна, Дарко Тасевски – Ромина. Защо Евгени Минчев фон Бул ухажва жаба и кого целуват тризначките Вяра, Надежда и Любов, читателите ще открият само на специалните страници, подгряващи любовното парти за Свети Валентин, с което „Максимум“ и „Бакарди“ ще разтърсят клуб „Червило“ на 12 февруари .

 

Четири красиви, успели и независими жени позират с подаръците от любимите си мъже. Ели Гигова, Лияна, Петя Велкова и Гери Дончева показват в „Максимум” своите най-скъпи придобивки. Лияна за първи слага скъпите диамантени бижута, които й е подарил нейният бъдещ съпруг Махмуд. Какво символизират трите най-големи брилянта, ще научите от интервюто й. Ще разберете още защо Гери Дончева се чувства по-значима с новата си луксозна кола и ще получи ли Петя Велкова четвърти годежен пръстен, за да склони най-сетне да се омъжи.

 

През февруари „Максимум“ среща почитателите на елегантния стил с една от неговите най-популярни последователки. Юлияна Дончева дефилира с любимите си дрехи и показва над 100 чифта обувки и шалове. Кои са любимите й марки, подвластна ли е на модните тенденции и защо предпочита пръстените с цветни камъни пред тези с диаманти, читателите ще открият на страниците на списанието.

Очаквайте „Максимум“ на 28 януари.