Теодора Стефанова – известната българска гадателка, която от 20 години живее в Италия, даде специално интервю за сп. Harper’s Bazaar. Пред изданието тя споделя своите предсказания, сред които и истината за връзката на министър-председателя на Италия Силвио Берлускони и Дарина Павлова. Дали слуховете, които свързваха Дарина с Берлускони, са верни, ще свърши ли светът през 2012 г. и какво предсказва Теодора за 2010 г. читателите могат да научат от новия брой на списанието.

Само на страниците на Harper’s Bazaar читателите ще могат да видят новата визия на Деница – жената до Красимир Гергов. Бившата вече блондинка разказва в откровено интервю за живота си  и любовта към модерно изкуство, както и за смелите си мечти в професионален план. Сред тях е уникално и авангардно парти – откриването на  изложбата на Анди Уорхол в нейната галерия. То ще бъде на тайно място, защото „хората имат нужда да се срещат с изкуството по нетрадиционен начин”.

Деян Донков и Владимир Карамазов – двама от секс-символите на българския театър разказаха пред списанието за забaвните моменти от своята професия и какво научават един от друг в работата и извън нея. В новия брой читателите могат да прочетат как Владо запалва Деян по дайвинга. Владо пък споделя, че гледайки сина на Деян Донков, му се приисква вече да има свое дете. Пред списанието той разкрива дали е влюбен в момента и каква трябва да бъде жената до него.

Harper’s Bazaar ще зарадва своите читателки с много подаръци през април – красиво колие, което е сред топ моделите за аксесоари през този сезон и ексклузивната карта-пътеводител с промоциите в хитовите магазини в страната. Единствено с нея читателите ще могат да закупят любимите си продукти на специална цена. В означените с „Bazaar сeлекция” магазини всяка дама ще получи съвет от топ консултант на списанието чрез етикет, обозначаващ най-новите тенденции за сезона.