Най-големият онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа Fashion Days предлага на всички почитатели на добрия вкус да станат част от необятния моден свят през най-горещия месец от лятото. През август Fashion Days ще изкуши своите последователи с ежедневни кампании* на топ модни брандове с намаления до 70%.

Щипка блясък към летния гардероб придават непокорните линии и цветове на Juicy Couture, а благодарение на екстравагантните и новаторски идеи на иконата Vivienne Westwood всяка жена може да извърне поглед от обичайната и позната визия, залагайки през август на винтидж шика. Като експерт и моден ментор Fashion Days предлага на дамите вълшебна лятна разходка с новаторските идеи на John Galliano и неповторимите му модели слънчеви очила, с фееричните морски предложения  на Stella McCartney и колекцията й бански костюми и с ароматите на Berkeley Square 1920 (BSQ1920). Водени от стремежа си за изискан стил и неповторимост, Fashion Days сверяват модния часовник на потребителите с уникалното разнообразие от аксесоари на фешън диктаторите Replay, Emporio Armani & Giorgio Armani, Roberto & Just Cavalli, Guess и Valentino.

Сред хитовите предложенията за месец август са още слъчневите очила от Ungaro®, уникалните бижута на Swarovski Elements (+WH stock), спортните обувки и дрехи от Columbia и моделите на Lonsdale.  

*Поради непостоянния моден пазар е възможно в списъка с колекции да настъпят малки промени.

В основата на Fashion Days е идеята да предостави на клиентите си луксозни продукти по достъпен и удобен начин. Изключително динамично развиващия се моден клуб за онлайн пазаруване, който днес има над 2 000 000 почитатели в 6 европейски държави е създаден от креативните швейцарци Ян Вихр и Маркус Окумус през юли 2009 г. в Цюрих. Освен в Швейцария, където е централата на Fashion Days, и в Германия, където компанията има офис, сайтове за пазаруване има в България, Румъния, Чехия, Унгария, Словакия и Словения. 

Само за 3 години компанията се превръща в пазарен лидер във всички тези страни, като осигурява над 300 атрактивни работни места. До края на годината се очаква Полша, Литва, Латвия и Естония да се присъединят към групата на Fashion Days и да преоткрият предимствата и удобствата от пазаруването в онлайн клуба.

Компанията е предпочитан партньор на едни от най-популярните модни марки и производители в света, като предлага техните продукти с отстъпки до 70%. Благодарение на качеството на продуктите и услугите си, Fashion Days успява да се докаже и като абсолютен експерт в модата, приел като своя мисия да помага на клиентитe да експериментират, усъвършенстват и разнообразяват индивидуалния си стил.