Първата специализирана серия медицинска козметика, която обединява ефикасно антипигментно действие, възстановяване, защита и подмладяване на кожата

 

През 2013 г. медицинската козметика Eucerin обогатява своето портфолио с още една уникална продуктова серия в грижата за красотата на кожата. Eucerin EVEN BRIGHTER успешно се бори с хиперпигментацията, като осигурява по-красив и равномерен тен само след четири седмици.

Тайната на новата формула се крие в иновативната комбинация от активни съставки – B-Resorcinol и глицеритиновата киселина. B-Resorcinol е натурално-идентична и много добре понасяна от кожата съставка. Тя потиска синтеза на меланин, като регулира активността на ензима тирозиназа. Глицеритиновата киселина помага на клетките да се възстановят от UV уврежданията. Тази натурална активна съставка предпазва кожата от действието на стреса и влиянията на околната среда.

Благодарение на уникалната си формула Eucerin EVEN BRIGHTER успешно се бори с хиперпигментацията, която е резултат от повишено производство на меланин. Eucerin EVEN BRIGHTER възпрепятства прекомерния му синтез и дълготрайно намалява пигментните петна с четири уникални продукта.

Eucerin EVEN BRIGHTER Дневен крем е ефикасен при лунички, мелазма, старчески петна. Той подхранва кожата и предпазва клетъчното ДНК от UV увреждания. В допълнение подпомага възстановяването на кожата от вече нанесени UV увреди. Високият слънцезащитен фактор SРF 30 предпазва от формирането на нови пигментни петна.

Eucerin EVEN BRIGHTER Нощен крем потиска синтеза на меланин, подхранва кожата през нощта и помага да се възстанови от UV уврежданията. На сутринта кожата изглежда свежа и отпочинала. Кожата е обгрижена и тенът става по-сияен с всеки изминал ден.

Eucerin EVEN BRIGHTER Концентрат подсилва ефекта от дневния и нощния крем – коригира съществуващите пигментни петна и помага на кожата да се възстанови от UV ежданията. Препоръчва се при големи засегнати участъци, например при мелазма.

Последният продукт от серията Eucerin EVEN BRIGHTER е спот коректор, който изсветлява лунички, пигментни петна и старчески петна с таргетирано действие.

Доверете се на продуктите Eucerin EVEN BRIGHTER, за да запазите красотата и сиянието на кожата си всеки ден!