Единствено в новия брой на Story читателите ще открият уникални кадри от неочакваната сватба на Александра Арабаджиева и Стайко Стайков. Двамата влюбени сключиха брак в началото на месец декември в един от най-красивите български градове – Несебър. Младата двойка се врече във вярност и обич пред най-близките си приятели и роднини на изискана и стилна церемония в петзвезден хотел. Наследниците на бизнесмените Ветко и Маринела Арабаджиеви и Миню Стайков са категорични, че венчавката им не е коствала повече от разумното за такова тържество, въпреки слуховете, че родителите им са похарчили над половин милион лева.

Ексклузивно пред Story бившата половинка на Ники Михайлов признава, че възнамерява да се откаже от спортната си кариера в конните състезания, защото с нетърпение очаква да стане майка и да се посвети изцяло на това ново предизвикателство. Стайко разкрива, че ако им се роди син, ще го кръстят на баща му. Кога пламва любовта им, планират ли общ бизнес и как си представят живота след десет години, читателите ще открият в новия брой на списанието.

Тази седмица Story запознава по-подробно читателите с шестте златни момичета на Илиана Раева, които извоюваха шампионската титла преди няколко месеца на световното първенство по художествена гимнастика. Младите състезателки споделят кои са думите, с които ги окуражава преди всяко участие тяхната именита треньорка. Защо Илиана твърди, че плачат само разглезените спортисти, какви травми са преживявали въпреки крехката си възраст и какви са ритуалите им преди да излязат пред публика, читателите ще открият в утрешния брой на списанието.

 

Очаквайте Story на 21 декември!