Най-големият клуб за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа Fashion Days открива ексклузивен POP UP Outlet магазин в ЦУМ. Магазинът ще е отворен за 12 поредни дни и ще предлага мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари на световноизвестни марки и на ексклузивно ниски цени, които ще варират между 15-100 лева в рамките на цялата кампания.

Fashion Days Pop Out Outlet ще бъде отворен за всички желаещи в периода 25 август – 04 септември 2011 г. от 10:00 до 21:00 часа, в ЦУМ, ет.2.

С отстъпки до 90% Fashion Days POP UP Outlet ще изкушава посетителите с продукти на D&G, Calvin Klein, Givenchy, Guess, Camel, GAS, Esprit, Lancaster, Paco Rabanne, Scholl, Pierre Cardin, Ed Hardy, Tommy Hilfiger, Primo Emporio, Tom Taylor, Guy Laroche, Venus Victoria, Miss Sixty и др. Стоките ще бъдат допълвани ежедневно, като целта е да се предложи максимално богат избор за всички вкусове и предпочитания на клиентите.

На сайта www.fashiondays.bg/popup, както и на фейсбук страницата на клуба http://www.facebook.com/fa​shiondays.bulgaria ежедневно ще бъде качвана актуална информация за предлаганите колекции, стоки и аксесоари, достъпни за клиентите през деня.

На 24 август  POP UP Outlet магазинът ще бъде достъпен само за членове на клуба, които ще могат да пазаруват стоки с предварително закупени ваучери през сайта на Fashion Days. Всеки член ще има възможността да закупи до 10 ВИП ваучера на стойност 15 лв/бр., като тази стойност в реалния магазин ще бъде еквивалентна на 20 лева. За да стане член на Fashion Days  Club и за да може да пазарува приоритетно един ден преди старта на масовата разпродажба в Pop Up Outlet магазина, всеки желаещ може да заяви своето членство на http://www.fashiondays.bg/friends

 

За Fashion Days:

 

Fashion Days е най-големият клуб за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа, който предлага на своите членове ексклузивни оферти в света на модата и услугите.

Fashion Days се фокусира в предлагането на луксозни продукти и колекции в ограничени серии от най-високо ценените дизайнери на разумни цени.

Централата на Fashion Days  се намира в Швейцария, а мрежата от представителства достига за момента до 6 държави: България, Румъния, Словакия, Словения, Унгария и Чехия, с екип от повече от 300 служители.

Пазаруването през онлайн магазина става само и единствено с членство в клуба. Всеки ден Fashion Days стартира няколко кампании, които са валидни само за регистрирани членове на Fashion Days Club. За членство в клуба е необходима покана от настоящ член на Fashion Days или чрез листа за чакащи.

 

За повече информация: www.fashiondays.bg