През тази година NIVEA обогатява своя асортимент от продукти за грижа за устните с още един – NIVEA Repair & Beauty. Новият балсам за устни е с иновативна формула 2 в 1, която подпомага оздравителния процес на напуканите устни и едновременно с това възвръща красотата им. Балсамът NIVEA Repair & Beauty е съставен от две части – едната защитава устните от негативните атмосферни влияния, а другата им придава блясък, правейки ги неустоими.

 

Бялата сърцевина на балсама NIVEA Repair & Beauty подпомага оздравителния процес, а подхранващите съставки осигуряват защитата на устните от външните влияния. Грижовната вътрешна част на балсама съдържа декспантенол (провитамин В5), витамин Е, глицерин и ментол, които възстановяват естествения баланс на хидратация на устните. Ментолът е съставката, отговорна за приятното охлаждащо чувство при нанасяне на продукта.

 

Нежният розов цвят на външната обвивка на балсама NIVEA Repair & Beauty съдържа масло от жожоба и масло от ший, които придават на устните естествен цвят и блясък. Приятният цветен аромат на балсама е комбинация от роза, жасмин и цвят на портокал в съчетание с неустоимия аромат на ванилия.

 

Балсамът NIVEA Repair & Beauty възвръща усещането за красиви и гладки устни. Подарете на устните си мекота и нежност, за да бъдат отново неустоими!