В новия брой на списание ELLE читателите ще имат уникалната възможност да се докоснат до най-съкровените мисли на любимката на Холивуд – Джулия Робъртс. Актрисата дава вълнуващо и вдъхновяващо интервю, специално за списанието. Хубавата жена остава вярна на стила си и провокира читателския интерес с убежденията и вярванията си. „Да остаряваш красиво е комбинация от гени и любяща подкрепа“ – така Джулия описва рецептата за „вечна младост“ или поне за красивото остаряване. Актрисата откровено говори за старостта, наричайки я нещо, което всеки трябва да изживее с достойнство и „смесица от страх и любопитство“. За нея козметичните операции са напълно излишни, защото лицето разказва истории и това не трябва да бъдат историите на пластичниите хирурзи.

Джулия Робъртс е и главаната героиня в хитовия филм „Яж, моли се и обичай“, който разказва историята на млада жена, която след болезнен развод намира себе си… ядейки епични порции спагети в Италия, с героична медитация в Индия и с правене на любов на о-в Бали. Въпреки че сценарият на филма не съответства на щастливия й брак с оператора Дани Моудър и трите им деца, Джулия решава, че филмът може да ни научи да бъдем верни на вътрешния си глас.

Кога започва шеметната кариера на смайващата Джулия, коя религия изповядва и защо католицизмът й напомня за „бъркани яйца“, читателите ще открият само в октомврийския брой на списанието.

За тези пък, които изповядват религията „Versace”, ELLE през октовмри ще поднесе още изненади. За първи път читателите на списанието ще имат възможността да видят световни дизайнери като Джон Галиано, Донатела Версаче, Марк Джейкъбс и още много други като герои от комикс. Кой играе ролята на Гуфи, Мики Маус или патока Доналд, читателите ще открият в тазмесечното издание.

ELLE отново ще докаже, че е водещ моден гид, като запознае читателките си с тенденциите при облеклата през новия сезон на страниците на култовия ELLE Fashion Guide.

 

Списание ELLE излиза на 21 септември.