29.07.2010 Днес австралийският музикант Dub FX, който нашумя у нас покрай предстоящото си парти в клуб Ялта на 10 август, обяви официално датата за втория си концерт в България. Партито ще бъде на 12 август в клуб Какао Бийч в Слънчев бряг с начало 20:00 ч. Така един от най-добрите бийт боксери в света ще изпълни желанието на българските фенове, които буквално заляха страниците му в социалните мрежи с молби да направи и втори концерт у нас.

DUB FX пристига по покана на TUBORG и Ялта и шоуто му ще постави начало на TUBORG GREEN BEAT партита в България. Страната ни ще стане част от първото официално турне на артиста “Cause & FX tour”, което ще бъде подкрепено от четирима гост музиканти – Flower Fairy (приятелката на DUB FX), Mr. Woodnote, The Bonobo Hobos и CАde.

Билетите и за второто шоу са вече в продажба на www.eventim.bg. на цени от 15 лв.

И този път TUBORG ще зарадва феновете на качествената музика и студената бира като им даде шанс да спечелят билет онлайн на www.tuborg.bg.

Като част от промоцията TUBORG Green Pass, близо 100 души вече спечелиха по два билета за концерта на DUB FX в София и ще могат да го гледат на живо заедно с приятел. От утре всеки следващ изтеглен печеливш ще има право да избере дали да получи билет за концерта в София или Слънчев Бряг.

Музикалният календар на TUBORG включва богат избор от горещи плажни партита в клуб Какао Бийч това лято, сред които предстоящото идната събота на Richie Hawtin –31 юли, Fatboy Slim – на 6 август, DUB FX – на 10 и 12 август, Armin Van Buuren – на 13 Август и Victor Calderone – на 20 август.

 

Повече за турнето на DUB FX:

Dub Fx & Flower Fairy грабват хората, излизайки на улиците в редица големи градове по света и създават музика, използвайки само гласовете си и 2 педала на лууп станция. Ако не сте ги засичали някъде из улиците по света, много вероятно е да сте попадали на техни видеа в YouTube – “Flow” (http://youtube.com/watch?v=WhBoR_tgXCI) или  “Love someone” (http://youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8), които до момента са видяни от над 7 милиона души. Настоящото турне на Ben & Shosha “Cause & Fx” ще качи музикантите на голямата сцена и те споделят, че ще се радват да ви видят да пеете, танцувате и да се забавлявате заедно с тях, за да усетите музиката им.

Към турнето нa Dub Fx ще се присъединят и Mr. Woodnote & The Bonobo Hobos (http://youtube.com/watch?v=uPd0OMurU74&feature=fvsr). Триото е сформирано през 2008 г. в Бристол, Великобритания и се радва на небивал успех, набирайки хиляди фенове чрез YouTube и социалните мрежи. По време на турнето Mr. Woodnotе ще представи дебютния си албум – “Winter of Woodshed”, с участието на Dub Fx и Flower Fairy. Mr. Woodnotе е човекът със саксофона във видеото “Flow” в YouTube. Той също обича да е сред хората и да създава музика на улицата, луупвайки.

Гост на турнето е и Cade – дългогодишен приятел на Dub Fx от Австалия, който пее с него от детските години, а понастоящем менажира участията му. По време на турнето CAde & Dub Fx ще промотират първия си официален дуетен сингъл “Supernova Pilot” в дръм енд бейс звучене.