Ексклузивно в новия брой на списание „Story” Константин и неговата съпруга Надя са откровени за трудностите, които ги съпътстват от раждането на дъщеря им. Двамата разкриват, че са много щастливи и че малката Марияна е променила живота им. С типичното си чувство за хумор Коцето споделя, че се опитва да прикрива от приятелите си страха си да не я „счупи“ докато я прегръща.

 

Специално за списание „Story” 21-годишната Надя споделя, че за разлика от повечето си връстници се чувства уверена и подготвена за предизвикателството да бъде майка. Красивата съпруга на фолк певеца разказва за усложненията, които са се появили при раждането на малката Марияна, но благодарение на лекарския екип сега тяхното съкровище е живо и здраво.

 

Влюбената двойка споделя за проблемите, които имат помежду си. Коцето разкрива, че Надя обича да му повтаря, че не „прави нищо“. Въпреки това техните кавги не са сериозни и двамата вярват, че една успешна връзка се гради върху добрата комуникация. Какво друго споделят за промените в ежедневието си, какво Надя иска дъщеря й да наследи от баща си и защо Константин предпочита да прекарва времето със семейството си, вместо да се забавлява на светски партита – читателите ще открият единствено на страниците на списание „Story”.

 

Очаквайте списанието на 11 февруари.