Лилия – дъщеричката на Дони и Нети, е на корицата на новия брой на списание „Story”. Щастливите родители заявяват пред изданието, че това е единственото им интервю за печатно издание, в което ще говорят за детето.

По думите на майка й Лилия е спокойно дете, което обича да усеща присъствието на хората около себе си. Родителите й са с нея 23 часа в денонощието, а скоро им предстои да прекарат заедно 3 месеца на морето при приятели – на тайно място, което е много хубаво и е близо до град с болница и добър педиатър.

Нети твърди, че не спазва никакви народни ритуали. Малката вече е благословена в църква, но засега няма да я кръщават. Актрисата иска да възпита Лилия в толерантност и любопитство към света, а Дони добавя, че когато порасне, детето само ще избере религията си и ще реши има ли нужда въобще от нея.

Само в Story двойката говори откровено още за семейния си живот, за приятелствата с други семейни двойки и за общите родителски начинания със Сергей Станишев, с когото Дони е изкарал изпит за „повиване на кукла”. Полезни съвети пък са получили от опитните Соломон и Гергана Паси.

Очаквайте списанието на 10 юни.