В началото на април догодина обичаните актьори ще сътворят нов дует – този път като родители. Двамата разкриват в екслузивно интервю за списание Story как са взели това съдбовно решение в живота си. Противно на всички слухове за тях и брака им, те са заедно, обичат се и са толкова близки един с друг, че дори имат общ e-mail. Сега изпълнителите са в етап от живота си, в който се чувстват достатъчно уверени и готови да се сдобият с наследник.

 

В интервюто за списанието Дони разказва за съмненията, които са го съпътствали по-рано във връзката им. „Бях хаотичен, мислех основно за себе си. Бях егоист“, споделя усмихнатият певец пред Story. Именно това е причината, поради която двамата отлагат тази решителна стъпка през годините. Дони и Нети са известни с любовта си към приключенията и сега са готови да се впуснат в новото и непознатото – това да бъдат добър пример за един малък човек.

 

Нети разкрива, че е усещала, че лятото ще зачене, а нейният съпруг дори помни на коя дата се е случило. В момента чаровната актриса е в шестия месец, но не спира да участва в постановките в театъра. Какво още споделят двамата изпълнители за живота, професията и философията, в която вярват и какво име не биха дали на детето си, читателите ще открият само в коледния брой на списанието.

 

Очаквайте Story на 23 декември!