В двойния летен брой на списание „Максимум“ Диляна Попова прави изненадващи признания, като откровено говори за слуховете, с които свързват името й. Младата актриса споделя, че не е била в интимни отношения с жена, но след време би имала, ако срещне някоя, която да я привлече достатъчно. Диляна категорично отхвърля слуховете, че разчита на богати мъже, които да поддържат стандарта й на живот, а се издържа сама, благодарение на фотосесиите и снимките в сериала „Стъклен дом“. Тя разкрива, че харесва Киану Рийвс, но Марлон Брандо е нейният идеал за мъж. Защо според тъмнокосата красавица Калин Врачански не прилича на героя си Камен, каква е причината от дълго време да е сама, страхувала ли се от нелегалния бизнес на бившата си половинка Таки – всичко това читателите ще открият единствено на страниците на “Максимум“.

В актуална за летния сезон фотосесия по бански костюми пред обектива на списанието застава Златка Райкова. Русокосата изкусителка разкрива своите тайни за красота. Тя споделя няколко лесни съвета за това как дамите да влязат във форма за плажа. Плеймейтката без притеснение признава, че харесва своята визия и полага много усилия, за да запази красотата си възможно най-дълго.

Това лято отново един от най-желаните и актуални аксесоари са татуировките. „Максимум“ обаче представя „коригираните“ татуси на звездите и показва как са се опитали да заличат от телата си някои не особено приятни спомени. Азис, Светлана Василева, Лияна и Софи Маринова позират с поправените си рисунки. Защо Азис твърди, че ще се превърне в „произведение на изкуството“, как Лияна и Софи Маринова са успели да „скрият“ татуираните имена на бившите си половинки – почитателите на неотмиращата лятна тату-мания ще открият в новия брой на „Максимум“.

В него фолк примата Мария отваря за първи път своя гардероб и вади на показ луксозните си дрехи, бижута, лимитирани чанти и скъпи обувки. Чаровната певица разкрива, че предпочита модели на дизайнери, които не правят разпродажби, защото иска винаги да е единствена и неповторима като визия и стил. Кои са любимите марки на миньончето и как се облича в ежедневието си, когато е далеч от прожекторите, почитателите на изискания моден стил ще разберат само от „Максимум“, брой юли-август.

Очаквайте летния „Максимум“ на 15 юли.