„Бракът е хубаво нещо и понеже аз обичам да изживявам всяка емоция докрай, съм сигурна, че бих се омъжила отново. Дори трети път, „ако се наложи“, заявява в откровено интервю пред Story Десислава. Сексапилната певица споделя още, че е влюбена, но мъжът до нея все още е на изпитателен срок.

По време на фотосесията за списанието певицата провела няколко романтични разговора с мистериозния мъж. За него твърди, че иска той да бъде онзи стабилният и здраво стъпил на земята мъж, до когото би се чувствала сигурна и ценена. Дотолкова, че да избере да бъде и майка. Дори е изчислила, че щастливото събитие ще се случи след две години. Деси мечтае да има дъщеря, дори вече е мислила за името – ще се казва Елена или Марина.

В какви отношения е с бившия си съпруг Галин, защо кариерата й е попречила да има здраво семейство и за какво още мечтае, читателите могат да прочетат в новия брой на Story на 5 март.

В броя ще видят още и специалния проект на изданието „Честит 8-и март, мамо!“, в който Деян и Дарин Ангелови, Мария Силвестър, Руслан Мъйнов, кака Лара и Биляна Петринска правят забавен римейк на първите си фотосесии, с които са поздравявали майките си.