През октомври списание ELLE среща читателите си с една от най-коментираните двойки у нас – Деница Атанасова и Красимир Гергов, които скоро сключиха брак. Ексклузивно пред изданието чаровната съпруга на рекламния бос споделя любопитни подробности за сватбата и семейния живот. Деница е щастлива, защото е превърнала личния си стил, модата и изкуството в свой успешен бизнес – в момента тя е артистичен директор на първата по рода си българска Музейна галерия за модерно изкуство. С вълнение младата бизнесдама си спомня за момента, в който получава предложението за брак от своя любим – напълно неочаквано, в едно такси. На 28 август двамата влюбени се врекоха във вечна вярност в имението на дизайнера Масимо Ферагамо в Тоскана. Кои популярни личности бяха гости на изисканата сватба на Деница и Красимир Гергови, защо изборът на рокля й отне месеци и защо запазва и своята фамилия – Атанасова, читателите ще разберат единствено от страниците на ELLE през октомври.

В чувствена фотосесия за списание ELLE 46-годишната Моника Белучи, която стана майка за втори път едва преди година, разкрива не само прекрасното си голо тяло, но и съкровени истини от своя живот. Въпреки че е заета с отглеждането на двете си дъщерички, изкусителната италианка не оставя актьорската си кариера на заден план. Наскоро тя приключи работа по романтичната комедия Manuale dAmore, в която си партнира с Робърт де Ниро. Актрисата споделя, че въпреки красотата и стабилната връзка с френския актьор Венсан Касел, се страхува да не бъде изоставена. Защо една от най-желаните жени на планетата се чувства несигурна, какво е било детството й и кои са тъмните страни, които крие под слънчевата си външност, читателите ще открият само в новия брой на списанието.

Виртуозният цигулар Васко Василев споделя пред ELLE непознати истини за миналото, настоящето и бъдещето си. Обявеният за „най-успял българин в света“ споделя, че винаги търси предизвикателството, новостите и тръпката. Музикантът, който дълги години е свирил заедно с Ванеса Мей и преподава в консерваторията в Кастейон, в момента е член на журито на най-мащабното музикално предаване X Factor у нас. Васко признава, че дългогодишният опит в изпитващата комисия на Английската кралска опера му помага в новата роля, но въпреки това не забравя за отговорността, която е поел. В новия брой читателите ще научат от цигуларя какво е общото между „Люлин“, Москва и Лондон и кой е най-големият му успех.

 

Очаквайте списание ELLE на 20 септември 2011