Младата надежда на българския тенис – Цвети Пиронкова засне първата си професионална фотосесия специално за списание „Максимум“. Красивата пловдивчанка придоби слава с участието си на международния тенис турнир „Уимбълдън“, където достигна до полуфинал – успех, който я направи първата българска тенисистка, стигала до този етап от турнира, побеждавайки едни от най-добрите и доказали се в този спорт състезателки.

За първи път Цвети застава пред светския обектив, за да заснеме своята звездна фотосесия и в откровено интервю споделя, че славата не я съблазнява. Първата ракета на българския тенис отдава много от успехите си на своето семейство и на това, че то е много сплотено. Ексклузивно за списание „Максимум“ Пиронкова разкрива кой е мъжът в живота й, какво за нея е тенисът – дали е само игра или начин на живот, как е успяла да спечели $ 1 000 000 и за какво ще ги похарчи. Това и още много интересни подробности за живота и кариерата на Цвети Пиронкова, читателите ще могат да открият само в новия брой на списанието.

За почитателките на френския шик „Максимум“ надникна в гардероба на една от най-известните и обичани българки – Ива Екимова. Тя разкрива, че притежава над двеста рокли и вярва, че всъщност не тя, а те са я избрали. Русокосата чаровница позира с някои от най-атрактивните модели специално за списанието.

Мира Добрева ще изненада приятно читателите на септемврийския брой на списание „Максимум“ като ги разведе из любимите си бутици. Кои са нейните фаворити за цветове и какви дрехи предпочита красивата водеща читателите ще прочетат в новия брой.

 

Списание „Максимум“ излиза на 28 август.