Специално пред новия брой на списание „Максимум“ Цветелина Янева признава, че благодарение на половинката си – настоящ депутат и известен медиен магнат, е успяла да придобие толкова широка популярност. Младата изпълнителка разкрива, че за да се създадат качествени песни и клипове е нужна солидна финансова подкрепа, която мъжът до нея й осигурява, но въпреки това парите не са определящи за успеха в поп фолк жанра. Талантливата певица споделя, че е готова за дете и иска да създаде семейство, въпреки крехката си възраст. Това не би попречило на кариерата й, защото само след година ще се завърне с „гръм и трясък“. Цвети открито разказва за интригите, които постоянно се заплитат около нея и че няма приятелки сред колежките си. Русокосата певица признава, че не възприема Андреа като своя конкурентка, защото двете са напълно различни както като визия, така и като музикална продукция. Коя все пак е певицата, най-близка на Цветелина Янева, колко струва най-скъпата й рокля и защо не иска да става „Певица на годината“, поучена от опита на Галена – читателите ще открият само в новия брой на списанието.

Новите бг секс символи и най-желани герои от нашумелите тв сериали са се поразхвърляли в съблазнителна фотосесия, наречена „Тестостерон“. В този летен проект на списанието читателите ще видят Дарин Ангелов, Бойко Кръстанов, Ивайло Захариев и Иван Юруков и ще прочетат за някои любопитни и непознати страни от живота им. За първи път пред списание „Максимум“ барманът от „Стъклен дом“ Дарин признава, че пише стихове върху цигарени кутии и салфетки, които често губи. Бойко Кръстанов разкрива, че женското внимание към него се е увеличило, след като е станал популярен, но той има очи само за приятелката си Ива. Колко изненадващ е в живота Ивайло Захариев (звездата от „Под прикритие“), каква религия изповядва и на какви каузи се е посветил читателите ще научат само от новия „Максимум“. Актьорът Иван Юруков разкрива, че е имал възможността да замине за Франция заедно с бившата си приятелка – балерина, но е направил правилния избор да остане в България, защото иначе би съжалявал. Какво друго споделят четиримата за живота си извън снимачната площадка и спомнят ли си първите автографи, които са дали на почитателките си – читателите ще открият в новия брой на списанието.

През юни пред „Максимум“ отваря гардероба си Ирен Онтева. Известната манекенка и бизнесдама е на мнение, че една истинска жена трябва да носи само високи токчета. От години тя живее в Рим с половинката си Давид Бучолини и всичките й тоалети и аксесоари са последна италианска мода. Кои са любимите дизайнери на Ирен и защо модната й страст са ръкавиците – почитателите на изискания стил ще открият единствено в новия брой на списанието.

Очаквайте „Максимум“ на 28 май.