Съпругата на певеца – за лъжите, изневерите и за края на една неизживяна любов

В ексклузивно интервю за списание Story Цветанка разкрива истината за болезнената си раздяла с Веселин Маринов. Красивата съпруга на певеца споделя, че се чувства много обидена и наранена от начина, по който са приключили взаимоотношенията им. В писмо от 34 страници популярният изпълнител обвинява в предателство своята любима жена. Слуховете в общественото пространство подсказват, че тя е изневерила на съпруга си с Христо Стоичков. Цветанка е категорична, че това са единствено лъжи и несправедливи обвинения.

Единствено пред списание Story красивата дама признава, че този, който е изневерявал по време на брака им е Веселин Маринов. Въпреки тази негова грешка, тя му прощава без да иска обяснения за случилото се. Благодарение на голямата си любов към певеца, Цветанка преодолява и многобройните слухове за неговите изневери. Тя разкрива, че желанието на изпълнителя за развод е неочаквано и дори лицемерно, защото по време на брака им двамата живеят в „пълна хармония“. Русокосата дама споделя, че няма да поддържа приятелски отношения с Веско след развода, защото не обича да се връща към миналото.

Пред Story Цветанка разказва за новите професионални проекти, на които е посветила времето си в момента. Има ли нов мъж до себе си, какви са плановете й за близкото бъдеще и как ще посрещне Коледните празници, читателите ще открият само в новия брой на списанието.

Очаквайте Story на 14 декември!