ИСТИНСКИ ВКУС. НУЛА ЗАХАР. ИМАЙ ВСИЧКО!

 

Популярната в цял свят газирана напитка Coca-Cola Zero вече се предлага и на българския пазар. Coca-Cola Zero има автентичния Coca-Cola вкус, но без захар. Това е напитка за поколението на активните, любопитните, дръзките, за тези, които са уверени във всеки свой избор и искат да имат всичко.

 

Coca-Cola Zero e най-голямата иновация в портфолиото газирани напитки на компанията Coca-Cola за последните години. Тя дава възможност на потребителите да се наслаждават на любимата си напитка, без да правят компромиси, с истински вкус и нула захар. Coca-Cola Zero е още един пример за непрекъснатия стремеж на компанията да предлага разнообразни възможности на потребителите си за информиран избор и балансиран хранителен режим.

Coca-Cola Zero се разпространява от 2006г. Днес на напитката се наслаждават потребители от 29 страни по света.

 

Допълнителна информация за Coca-Cola в България: Coca-Cola навлиза на българския пазар за пръв път през 1965 г. България е първата страна от бившия социалистически лагер, в която се произвежда напитката. От стъпването на представителните офиси на системата на Coca-Cola през 1992 г. до днес, компанията е инвестирала над половин млрд. лева в българската икономика. Coca-Cola е най-големият производител на безалкохолни напитки в страната. Разполага с 2 производствени центъра, в които се бутилират напитките от портфолиото на компанията – в Костинброд и Банкя. Компанията е отговорен работодател на повече 1 000 българи.