Луда вечер в Русе!! Благодаря на Coca-Cola, Тhe Voice и всички изпълнители!! Купона и усмивките бяха на макс! :)) Най-хубавият 15.09 за доста русенци! :Р
Страхотен концерт! Страхотни изпълнители! Страхотно си прекарахме всички!
В русе беше мега брутално .. Този концерт беше един от най-добритее правени до момента в Русее .. аа всички бяхаа невероятниии !!!
В Русе концертът беше НЕВЕРОЯТЕЕЕН !!!

 

Зашеметяващ концерт, уникална публика, емоционални изпълнения на сцената, препълнен площад в центъра на града и изключително позитивни отзиви във Facebook страницата на събитието. Така с едно изречение би могла да се опише еуфорията, която разлюля Русе вчера по време на втория концерт от CocaCola Happy Energy Tour, организиран от Coca-Cola с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice.

Невероятен заряд и енергия бяха обхванали както звездите на сцената, така и над 10 000 фена на площада. Забележителната връзка между публика и артисти започна още от момента, в който виртуалният водещ на концерта Дъ Войс стартира обратното броене за начало на шоуто. Изключително силното изпълнение на Студио Dance Zone, Skiller и DJ Doncho, с което концертът започна предизвика бурни аплодисменти. Минути по-късно те прераснаха в мощен рев, когато на сцената се появи звездата от Русе, един от най-популярните рап изпълнители у нас в момента – Billy Hlapeto. Двамата с Lexus те направиха микс от най-популярните си парчета и много емоционално изпълнение на новия си сингъл Like This, Like That, което предизвика силно вълнение и в публиката, и на сцената.

Хилядите фенове на площада пяха с цяло гърло заедно с момчетата от Touch Down и по време на брилянтното представяне на парчето Airplanes от тандема Сантра и Mike Lexus. Избухнаха неудържимо на хита на Графа Невидим и като истински хор сами изпълниха финала на песента. Българската версия на песента на Taio Cruz Higher в изпълнение на Touch Down, Лора Караджова и Сантра пък стана повод всички да танцуват заедно с великолепните танцьори от Студио Dance Zone.

Съвсем според очакванията Skiller предизвика огромен интерес и овациите на публиката, особено по време на общото си изпълнение с Тома и неговата банда. Заедно те направиха уникална рок интерпретация на класиките на Michael Jackson Beat It и Smooth Criminal. Billy Hlapeto излезе още веднъж пред своите съграждани, за да се включи в изпълнението на новия сингъл на Тома Сам на света.

Още веднъж всички затанцуваха на заразителния ритъм от сета на денс гуруто DJ Sava и атрактивната му вокалистка Andreea D, включващ парчетата Money Maker и I Like The Trumpet, а истинска кулминация беше изпълнението на Sasha Lopez, Broono и Alexandra Blake на абсолютния номер едно трак на лятото All My People.

 

Отново най-големите късметлии се забавляваха в специалната фен зона пред сцената – Happy Energy Circle, направиха си снимки с всички звезди от концерта и получиха специален подарък от Coca-Cola – тениска и компактдиск с автографи от DJ Sava и Sasha Lopez. По-късно по време на шоуто те се бориха за привилегията да се качат в Дъ Рейс, като се надпреварваха кой ще направи най-смешна физиономия пред обектива на тайния Coca-Cola фотограф. Силен писък от щастие съпроводи петимата фенове, които спечелиха специалния пропуск за Дъ Рейс, докато тичаха към зоната зад сцената, за да се снимат със своите любимци.

Всички снимки на фенове с артистите са качени във Facebook страницата на турнето – http://www.facebook.com/CC.Happy.Energy.Tour, където всеки да може да се тагне и да изпрати своята снимка на приятелите си.

Ледено студената Coca-Cola, която симпатичните хостеси раздаваха на всички преди началото и по време на шоуто беше най-търсената напитка от феновете, разгорещени от високите температури и силните емоции.

Най-енергичните се забавляваха на специалните атракциони, където можеха да потренират скокове от сцената, но вместо в публиката – в басеин пълен с пластмасови топки, а също и да поскачат в трамплин с формата на бутилка Coca-Cola.

Дъ Рейс категорично показа, че няма какво да го спре по пътя към неговата публика. На път за сцената в Русе маневрирането му се оказа блокирано от един паркиран автомобил. Без да се колебаят и секунда артистите от Дъ Рейс слязоха, за да преместят автомобила и да освободят пътя на тур-буса. Рок и хип-хоп, поп и RNB се обединиха и с лекота преместиха спрялата кола няколко метра напред, за да продължат към сцената.

В момента Дъ Рейс се придвижва с шеметна скорост към Варна, където го очаква нетърпеливата публика на морската столица.

Пътят на Coca-Cola Happy Energy Tour продължава през:

16 септември 2011, петък – Варна – амфитеатъра в Морската градина;

17 септември 2011, събота – Бургас – площад „Тройката”;

18 септември 2011, неделя – Пловдив – площад Централен, пред хотел „Тримонциум”;

21 септември 2011, сряда – София – площад „Александър Батенберг”.

 

 

Входът е свободен за всички концерти, а за да бъде настроението наистина добро всеки ще може да си вземе подарък – бутилка студена Coca-Colа.

 

Оглеждайте се за Дъ Рейс и се гответе за най-доброто парти тази година!