107 продукта, разпределени в 26 категории, ще се борят за престижното отличие COSMO BEAUTY AWARDS

 

Кои са най-добрите сред най-добрите на козметичните рафтове ще определят читателките на най-четеното месечно списание в България – COSMOPOLITAN. Те ще могат да избират от над 100 продукта за лице, грим, коса и тяло, групирани в 26 категории. Селекцията ще бъде публикувана в специална книжка-приложение към новия брой на списанието, който излиза на 24 септември. Номинираните продукти могат да бъдат разгледани и в определени магазини, където ще бъдат отбелязани със запазения знак на COSMO BEAUTY AWARDS.

Най – активните потребителки на козметичната индустрия могат да споделят своя опит и да гласуват между 24 септември и 31 октомври на www.cosmopolitan.bg. Освен възможността да подкрепят любимите си продукти, те ще могат да спечелят и награда – чанта COSMOPOLITAN с козметични изненади от наградените марки. Продуктите-победители в първите COSMO BEAUTY AWARDS ще бъдат обявени в брой декември на списание COSMOPOLITAN.

Това е първото издание на COSMO BEAUTY AWARDS в България. Наградите се провеждат ежегодно в над 20 страни по света и навсякъде са сред най-значимите награди в областта на козметиката.