14 държави, сред които и България, обединяват усилията си за създаването на новата Голяма Идея

Български клип за швейцарска марка от български режисьор със сръбски актьор, заснет на гръцки остров по полски сценарий под зорката лупа на Швейцария, Англия и Южна Африка. Това е първият в света клип на KIT KAT® , заснет в линия с новата голяма идея зад марката от българския режисьор Камен Калев, нашумял в последните седмици с филма “Островът” със знаменитото участие на Летисия Каста.

Клипът е разработен специално за лансирането на продукта KIT KAT® 4 Fingers в България – най-популярният шоколадов десерт под марката KIT KAT® в света. Рекламният клип е световен дебют на новата голяма идея зад KIT KAT® – резултат от обединяването на сили от 14 държави, сред които и България и редица важни срещи в най-разнообразни точки на планетата, първата от които се състоя през май 2010 г. във Варшава. След близо година и половина международна стратегическа работа новата идея на марката ще види бял свят за първи път в България, благодарение на работата на екипите на Нестле и JWT в България и Полша и под пряко наблюдение на Централата на Шоколадовия бизнес на Нестле в Швейцария и глобалния творчески екип на JWT.

За реализацията на тази толкова важна продукция екипите на Нестле България и HutsJWT се довериха на българската продуцентска компания PushPull. Клипът е заснет на живописния гръцки остров Скопелос, който вече има опит във важните продукции – неговите диви плажове и уютно селце са били снимачна площадка на филма “Мама Миа” със звездното участие на Мерил Стрийп и Пиърс Броснан.

Новата голяма идея на марката, която оживява в телевизионния клип, показва как едно толкова малко нещо като добрата кратка почивка може да има неподозирана сила. Историята на един корабокрушенец ни разказва за свежия поглед върху живота след почивката и емоционалното презареждане за всичко, което предстои.

Въпреки драматичните метеорологични условия – дъжд, вятър, черни облаци и бурно вълнение, режисьорът и неговият екип убедително ни пренасят на един екзотичен, далечен, самотен остров, където наистина няма какво друго да правиш, освен да си вземеш заслужена доза прекрасна почивка.