18 ноември 2011 г., София – След грандиозния световен успех на миналогодишния коледен рекламен клип на Coca-Cola, който беше заснет в България с участието на наши актьори тази зима Дядо Коледа отново е българин. Актьорът Иван Петрушинов влиза в ролята на белобрадия старец, за да донесе коледно настроение в повече от 90 страни по цял свят. Лайтмотив на видеото е снежната топка, чрез която Дядо Коледа събира разделените в Коледната нощ. Тази година историята продължава – млад самотен пианист успява да се прибере при семейството си за празника., а притиснат от служебните си задължения баща стига навреме за коледното тържество на своя син.

 Специално за озвучаването на новия клип в България Coca-Cola отново събра за съвместен дует световна музикална звезда с български изпълнител. Песента “Shake Up Christmas”, която миналата година се превърна в емблема на коледния дух бе изпълнена от носителите на “Грами” – група Train и със специалното участие на Нора Караиванова. Тази година с празничния рефрен “Отвори пътя за щастие, събуди твоето щастие, сега е Коледа!” от малкия екран ще призовават номинираната за “Грами” британска изпълнителка Наташа Бедингфилд (Natasha Bedingfield) и българският рок идол Тома

Излъчването на рекламния клип стартира у нас на 21 ноември.

Повече за Наташа Бедингфилд (Natasha Bedingfield):

Британската певица Наташа Бедингфилд (Natasha Bedingfield), номинирана за „Грами”, има продадени повече от 10 милиона албуми в цял свят. От дебютния й албум Unwritten са продадени повече от 2 милиона копия. Едноименната песен става най-често пусканата песен в американските поп радио-станции за годината, в която излиза. От албума Pocketful of Sunshine излизат няколко големи хита, сред които Pocketful of Sunshine, These Words и Soulmate с продадени повече от 3 милиона сингъла. Едни от най-големите световни звезди като Nicki Minaj и Rascal Flatt’s са търсили Наташа Бедингфилд, за да направят дует с нея.

Повече за Тома:

Тома Здравков спечели безапелационно втория сезон на музикалния формат „Мюзик айдъл България” през 2008 г. Със своя дебютен албум „Герой” („Вирджиния рекърдс”) той си спечели прозвището „Рок идол на България”. Две поредни години – 2010 и 2011 г. – Тома е един от участниците в музикалното турне Coca-Cola Happy Energy Tour, посетено от общо 100 000 души, заедно с най-популярните български артисти и международни звезди като Andrea Banica, DJ Sava, Sasha Lopez и Taio Cruz. От две години Тома има своя рок група, с която се изявява по клубове, рок фестивали и музикални събития, както и като подгряващ изпълнител на някои от най-легендарните рок групи с концерти в България като Def Leppard и Whitesnake.

За контакти:

Ружа Загорска

APRA Porter Novelli

Т: 0898 609 395

r.zagorska@apraagency.com

Цветелина Арсова

APRA Porter Novelli

Т: 0895 770 755

t.arsova@apraagency.com

Евгения Ботева

Вирджиния Рекърдс

Т: 0884 347 476

Evgenia.Boteva@virginiarecords.com