Швейцарската компания обяви плановете си за експанзия на европейския пазар

 

Седем български модели ще бъдат новите лица на най-големия клуб за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа – Fashion Days, на местно и международно ниво. Манекените са едни от най-известните лица на родните модни агенции Ивет фешън и Визаж модел груп. Това са Екатерина Пенева, Кристина Несторова, Мария Митева и Мария Шейтанова от Визаж модел груп, както и Иво Аръков, Николай Николов и Давид Страхан от Ивет Фешън. Компанията ангажира доказали се експерти в България, които се погрижиха за цялостната визия на грандиозния проект на Fashion Days – фотографа Васил Германов, стилиста Хубен Хубенов и топ гримьора Слав. Фотосесията ще популяризира швейцарската компания не само в България, но и в останалите европейски страни, в които има пазарно присъствие.

 

На изискан коктейл миналата вечер в столицата, изпълнителният директор на Fashion Days България – Ева Вучева обяви плановете за разширяване на търговската мрежа на групата в още 4 европейски държави. Освен в централата в Швейцария и присъствието на българския пазар, компанията днес има офиси в Румъния, Чехия, Унгария, Словакия и Словения. Във всяка една от страните Fashion Days е пазарен лидер и е създала над 300 атрактивни работни места. През следващите месеци компанията планира да навлезе и в Полша, Литва, Латвия и Естония.

 

В нашето динамично ежедневие трудно намираме време за себе си и нещата, които ни радват. Нашата компания стартира с идеята да предостави на клиентите си луксозни продукти по достъпен и удобен начин. Започнахме само преди 3 години и днес вече сме пазарен лидер сред клубовете за онлайн пазаруване в Европа. Като предпочитан партньор на едни от най-популярните модни марки и производители в света, ние успяваме да предложим техните продукти с отстъпки до -80%. За нас качеството на продуктите и услугите, които предлагаме, е от изключително значение. Това е и причината България да е сред първите офиси на Fashion Days, които стартираха с денонощен център за обслужване на клиенти.” сподели Ева Вучева.

При възникнали въпроси, потребителите на www.fashiondays.bg могат да се свържат по всяко време с центъра за обслужване на клиенти на телефон 02/4219500 или на електронната поща: fashion@fashiondays.bg.

 

През 2009 г. в Цюрих креативните швейцарци Ян Вихр и Маркус Окумус поставят началото на изключително динамично разиващия се клуб за пазаруване Fashion Days, който до момента е привлякъл повече от 2 000 000 активни потребители. Оригиналните стоки могат да бъдат закупени на цени с до –80% отстъпка на www.fashiondays.bg, като понякога те са част от най-новите колекции на модните брандове. Днес сред партньорите на компанията са модни гиганти като D&G, Calvin Klein, Just Cavalli, Fendi, John Galliano, Vivienne Westwood, Puma, Ray Ban, Killah, Guess, Ed Hardy, Juicy Couture, Love Moschino и много други.