Ексклузивно в новия брой на Story читателите ще разберат истината за изкусителната танцьорка Благовеста Бонбонова, която клюките свързваха с не един футболист. Благовеста Цакова, както е истинското й име, е родена и израства в Ямбол. Най-голямата трагедия в живота й след развода на нейните родители е че получава инсулт! Едва на 17, на Коледа й се случва най-ужасното, докато празнува с приятели. „Вечерта танцуваш, забавляваш се, а на другия ден си в инвалидна количка“ – с тъга разказва Благовеста за ужаса, който е преживяла на съвсем крехка възраст.

 

Специално пред Story младата изкусителка признава, че в момента има връзка с футболист, в когото е лудо влюбена, но чието име желае да запази в тайна. Благовеста работи като танцьорка в известен столичен клуб и не крие, че непрестанно получава неприлични предложения от момчета, които дори желаят да купят вниманието й с пари.

 

Младото момиче разказва, че вече е изпитала тежестта, която носи славата. От една страна свързват името й с някои от футболистите от националния отбор, а от друга – Благовеста признава, че е била предадена от нейна близка приятелка – Светлана Василева. Защо двете красавици са развалили отношенията си и какви планове гради Благовеста за бъдещето си – читателите ще открият единствено в новия брой на списанието.

 

Story излиза на 21 януари.