През декември корицата на списание Harper’s BAZAAR огрява една от най-желаните жени на планетата – Бионсе Ноулс. В откровен разговор световната R&B сензация споделя, че дълго време е обмисляла как да съобщи на своите почитатели щастливата новина. В новия брой на списанието читателите ще преоткрият по-нежната страна на Бионсе. Защо приятелите й, сред които е носителката на „Оскар“ Гуинет Полтроу вярват, че тя ще бъде невероятна майка и защо твърдят, че наследникът им с Джей Зи ще е дете с голям късмет – читателите ще открият само в новия брой на списанието.

В празничния брой на Harper’s BAZAAR една от най-харесваните български изпълнителки Виктория Терзийска споделя своите съкровени спомени от детството. По-известната на обществото като Вики от „Мастило“ разказва за пианото – подарък от дядо й, на което се е учила да свири, както и за първите й стъпки в музикалните среди. Чаровната певица споделя, че вярва в брака и иска да се омъжи някой ден, но може би все още не е срещнала подходящия човек. Тя разкрива още, че след време си се представя в красива средиземноморска къща – съпруга и майка на три деца. Как е празнувала Коледа преди, кога ще излезе новият албум на групата и какво пожелава на читателите на модното издание през новата година – почитателите на „Мастило“ ще прочетат на декемврийските страници на списанието.

Този месец най-изисканото модно издание у нас среща читателите си с Ирина Флорин. Изпълнителката на „Цвят лилав“ откровено споделя, че все още очаква голямата си любов. Тя разказва за тежкия период, който е преживяла преди няколко месеца. Колко сила й е била необходима, за да преодолее загубата на майка си, как е успяла да се пребори със страховете и болката си, както и какво очаква от бъдещето – читателите ще разберат от новия брой на Harper’s BAZAAR.

В духа на светлите Коледни празници изисканото модното издание е подготвило селекция от най-предпочитаните празнични дестинации. В европейските страни Швейцария, Австрия и Франция се намират някои от най-луксозните ски курорти, които са подходящ избор за всички, които оценяват качественото обслужване, стилната обстановка и красивата природа.

Очаквайте списание Harper’s BAZAAR на 25 ноември!