През 2014 година известни личности и топ шеф готвачи поставят началото на дългосрочно партньорство със SOS Детски селища България, обединени от Бульони MAGGI®. 

Кампанията е под мотото „Топла супа всеки ден“ и е първата по рода си подобна инициатива, реализирана от известна международна марка в хранителния бранш. За пръв път в България утвърдени шеф готвачи и звезди от различни сфери на шоубизнеса се обединяват в грижата си за децата от SOS Детски селища България. Целта е всички заедно да споделят със SOS семействата своя собствен кулинарен опит и емоциите, които им носи хубавата храна, която приготвят във връзка с професионалните си изяви, но и вкъщи – когато го правят за близките си хора. А дарението, което марката ще направи на SOS Детски селища България ще бъде предназначено за осигуряването на основна част от тяхното ежедневно меню през цялата година.

Обединените под шапката на кампанията приятели на SOS ще гостуват често в селищата в село Дрен и град Трявна и заедно с децата ще приготвят любимите им ястия, като споделят с тях интересен опит, свързан с подвизите им в кухнята, полезни съвети как да се научат сами да приготвят балансирана храна у дома и разбира се, разказват за своите първи стъпки в готвенето, за да покажат на децата колко приятно и забавно може да бъде то.

В инициативата ще се включат редица от най-добрите шеф готвачи в България. Част от изявените имена са световно-признатият Андре Токев, готвил за имена като Франц Бекенбауер, Борис Бекер, „Оейзис”, Вал Килмър и Бил Клинтън; собственикът и главен готвач на ресторант „Шефс“ и носител на наградата за дебют в конкурса Ресторант на годината – Виктор Ангелов; безкомпромисният член на журито на предаването Lord Of The Chefs – Ивайло Петков; пионерът в приготвянето на изискани френски специалитети – Димо Димов; дръзкият кулинарен експериментатор – Димитър Клаклов; Ивелина Иванова – шеф готвач на списание „Меню“. Към тях ще се присъединят любимецът на малки и големи – певецът и ресторантьор Лео, певците и любители на семейния уют Део и Кирил Маричков. В кампанията ще се включат и обичаните от всички актриси Силвия Лулчева и Елена Петрова.

„Топла супа всеки ден“ е инициатива на Бульони MAGGI® в полза на SOS Детски селища България, в която изявени кулинарни професионалисти и любими родни звезди превръщат готвенето в полезно, забавно и интересно преживяване за малчуганите.