Станимир Гъмов тренира мамбо, Мария и Рачков стават най-симпатичната двойка без коси

  

Васил Найденов, Поли Генова, Роси Кирилова или Йорданка Христова? Един от тях ще бъде специалната гост-звезда в утрешния епизод на „Като две капки вода” – въпреки че всички те вече са били на сцената на шоуто, макар и задочно, сега някой от тях ще се появи наистина – не като себе си, а като известна барбадоска звезда, известна с бурния си личен живот, а от скоро и с челното си място в класация за най-лошите прически.

Какво са подготвили останалите участници в шоуто? След кръшните чупки в стил Таркан, сега Станимир Гъмов упражнява мамбо стъпките. За ролята си на Лу Бега, актьорът ще сложи мустачки и ще се появи с 10 горещи танцьорки. Мария Игнатова и Димитър Рачков пък съвсем скоро ще се превърнат в най-симпатичната двойка без коси. Как ще изглеждат двамата, ще разберем утре, когато Мария ще бъде като две капки вода с Шиниъд О’Конър. Особено се притесняват за своите изпълнения Алекс Кожухаров и Диана Любенова, които ще изпълнят хитове на Шер. „Само да не е “If I could turn back time”, признава Алекс, чието най-голямо опасение е да се появи в оскъдното облекло на певицата от клипа към песента. Стефан Рядков упражнява свирене на китара и затвърждава италианския си заради Тото Котуньо, а Рафи усилено рапира рими заради 100 кила. Другото българско изпълнение ще бъде поверено на двукратната победителка в шоуто до този момент – Албена Михова, която ще видим като Тони Димитрова. За сериозна трансформация се подготвя и Милица Гладнишка, която ще „качи” килограми заради ролята си на Адел.

Междувременно, от този понеделник, „Като две капки вода” се впусна в търсене на своя най-артистичен фен и даде старт на конкурса „Като две капки вода. Сцената е твоя”. За да участват, зрителите на шоуто трябва да се преобразят като своя любим музикален изпълнител, да представят негова песен и да убедят журито, че са като две капки вода с него. Те трябва да запишат кратко видео със своето превъплъщение, което да качат на play.novatv.bg/2kapki най-късно до 30 април. Тежката дума ще има журито, а победителят ще има възможността да излезе на сцената преобразен като световна звезда и да представи своето изпълнение.

Като две капки вода” – всяка сряда, 20.00 ч. по Нова ТВ

 

За „Като две капки вода”

Като две капки вода” е един от най-популярните формати на холандската компания Endemol и е пожънало небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др. На сцената излизат 8 известни личности, които всеки път се преобразяват в образа на севотвноизвестна музикална икона. Тази пролет шоуто ще дебютира за първи път в България и ефира на Нова ТВ, като негов продуцент е продуцентска компания Global Films.